OVER ONS

WIE ZIJN WIJ

Inmiddels hebben we jarenlange ervaring met het opleveren van complete woningrenovaties. Zodoende hebben we de know-how op zak om ook van jouw project een doorslaand succes te maken. Ook brengen wij veel kennis en kunde in verschillende bouwkundige disciplines mee waardoor wij all round kunnen worden ingezet. Door goed te kijken naar de details van jouw project maken we een realistisch plan. Hierdoor kunnen wij jouw woonwensen succesvol realiseren!

WAT DOEN WE

Samen bespreken we de functionaliteiten van jouw project. Waar gebruik je de ruimte of het object voor? Ook de uitstraling brengen we in kaart. Aan de hand van het budget kijken we naar de verschillende mogelijkheden, immers kan de uitwerking van een idee op diverse manieren gerealiseerd worden. We bezoeken altijd eerst de locatie en houden de ruimte dan kritisch tegen het licht. Daarop volgt dan een op maat gemaakte voorstel met bijpassende offerte zodat je weet wat je van ons kunt verwachten.

WAAROM HUIZENKONING

Wij hebben over de jaren alle schade en schande meegemaakt en zijn er vooral heel veel wijzer door geworden. Het valt niet altijd mee om kosten en de planning van een project goed te blijven overzien. Huizenkoning neemt graag uw gehele project uit handen. Zowel maatwerk projecten als gehele verbouwingen zijn ons toevertrouwd. Wij verzorgen de communicatie tussen alle partijen zodat je slechts met 1 partij hoeft te communiceren. Wij zijn erop gericht onze klanten volledig te ontzorgen en staan voor duidelijke communicatie zodat alles glashelder is als je met ons in zee gaat.